Legalizace HHC-P aneb kde je užívání HHC-P legální a kde nikoliv

Legalizace HHC-P aneb kde je užívání HHC-P legální a kde nikoliv 


Už jste to slyšeli? V konopném trhu se stále něco děje a vyvíjí. Jednou z nejžhavějších novinek je kanabinoid HHC-P. Také Vás napadá otázka, zde je jeho užívání legální? A jestli ano, tak platí všude po světě stejná pravidla? To vše a mnohem více se dnes dozvíte v našem článku. Co víme o HHC-P? HHC-P můžeme považovat za alternativu THC. HHC-P nejnovějším přírůstkem na rostoucím trhu s kanabinoidy. Jak konopné produkty získávají na popularitě, chemici neustále vyvíjejí nové syntetické kanabinoidy, které uživatelům poskytují nové zkušenosti. Pokud máte rádi CBD, Delta-8 nebo dokonce HHC, pokračujte ve čtení, abyste se dozvěděli vše o této slibné novince zvané HHC-P.

 

Jak se HHC-P vyrábí?

Na rozdíl od přirozeně se vyskytujících kanabinoidů, jako je CBD a THC, se HHCP syntetizuje v laboratoři. Chemici začínají s HHC olejem a používají proces molekulární transformace k vytvoření molekuly HHCP. Konkrétně přidávají dva atomy uhlíku do molekulárního řetězce HHC. Tato protáhlá struktura umožňuje HHCP účinněji se vázat na receptory CB1 v endokanabinoidním systému mozku. Výsledkem je, že HHCP může být až 33krát silnější než běžné THC! 

Otázka legalizace:

Tato látka posouvá legální deriváty opět na vyšší level. Farmářský zákon z roku 2018 federálně legalizoval všechny deriváty konopí pod 0,3 % THC. Produkty HHCP tento limit dodržují, takže jsou legální na federální úrovni. Nicméně, několik států zakázalo analogy THC, jako je HHC-P na státní úrovni: Státy, kde je HHC-P zakázáno: Aljaška, Arizona, Arkansas, Colorado, Delaware, Idaho, Iowa, Mississippi, Montana, Severní Dakota, New York, Rhode Island, Utah, Vermont a Washington. Před nákupem produktů HHCP si ověřte místní zákony. Tam, kde je to legální, lze pryskyřice, vapy a tinktury koupit od renomovaných online prodejců. Pozn.: Podle aktuálního vyjádření ministerstva zdravotnictví se HHC-P na seznamu zakázaných látek neobjevuje a není tedy legislativně omezeno ani zakázáno. Jaké účinky můžeme od této látky očekávat?

  • úleva od bolesti,
  • snížení stresu,
  • potenciální zlepšení mentálního i fyzického zdraví,
  • zmírnění depresí.
  • relaxační účinky

 

 

Naše best of:

Jelikož je HHC-P realativně nová látka, ještě o ní nemáme tolik informací. Víme ovšem, že je extrémně silným derivátem. S užíváním HHC-P se musí počítat s tím, že je velice psychoaktivní. My jsme pro vás na našem e-shopu připravili následující produkty:

HHC vape (revoluční produkt)HHC liquidy (e-liquidy do vašich elektronek s HHC)HHC květy (HHC květy premium)HHC hash (nejvzácnější a nejceněnější variant hašiše dostupných na trhu)HHC gummies (lahodné bonbóny)

Dále u nástroje můžete najít H4CBNO+CBNO, nebo H4CBD

Jestliže Tě naše produkty oslovil\, neváhejte a využijte 15% slevu při prvním nákupu na našem e-shopu právě na tyto produkty.